Babakelengyét vásárolni nehéz ügy, jó ha a családban van, akinek már van gyermeke, tőle sok mindent meg lehet kapni. Azért írok néhány lelőhelyet, mert a legtöbbünk nem ilyen szerencsés. Javaslom figyelni babanet oldalon a börzefigyelőt. Május 15. körül pedig a BMV területén baba-mama börze lesz!

Nemrég kaptam egy jó tippet: Javasolt a címre elmenni és ott beszerezni ruhákat! Varrnónő, sokkal olcsóbb, mint üzletben, és egyébként ő varr sok nagyáruháznak is.

Nekem a Minimanó jött be. A Mini Manó Babacentrum címe:
Cím: Budapest XIV., Nagy Lajos Király útja 112. Tel: 06-1-251-3126, 06-30-966-5132. Nyitvatartás: H-P: 10-18h, Sz: 9-14h.

Javaslom még a Brumi Maci, Cím: Budapest IX., Mester u. 13. Tel: 06-1-215-1549, 06-20-981-2499. A Brumi Maci Bababolt és pelenkadiszkont is széles választékkal rendelkezik és árban is jó.

A Kenguru boltokban nagyon jó minőségű hacukák vannak, de ott leárazáskor tudsz igazán jó árban vásárolni. Boltjaik: Kenguru Gold Szaküzletek
Stop Shop Hűvösvölgy - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest II. Hűvösvölgyi út 138.
Stop Shop Óbuda - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest III. Bécsi út 136.
Stop Shop Újpest - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest IV. Árpád út 183-185.
Kenguru Kuckó, Budapest II. Margit krt. 34.
Baby Depo - Factory Outlet Áruház, Budaörs Gyár u. 2., Gábor Dénes krt.
Savoya Park - Kenguru Kid Mintabolt, Budapest XI. Albertfalva, Hunyadi J. u. 19.
Kenguru Gold Mintabolt Budapest XIII. Gyöngyösi sétány 6.
Árkád Bevásárlóközpont, Budapest X. Örs vezér tere 25.


A Westend City Center mellett egy nagyon könnyen megközelíthető helyen, a Lehel téren, a Lehel u. 1/b. szám alatt található Babadiszkont boltot kifejezetten ajánlom. Kedvesek és a viszonylag kis hely ellenére nagy a választék.

Nézzétek meg még természetesen Budaörsön Brendon nagyáruházat, illetve a Megatoys IV. ker. Aradi u. (az Árpád útnál, Újpest Városközpont metrómegálló), vagy IX. Soroksári úti boltjait. Ki lehet fogni jó akciókat. Esetleg még a KIKA is szóba jöhet.

Hallottam még a BERGON Babanagykerről , 1154 Budapest Szentmihályi út 58 tel: 06-1-306 4954
Regi Bababolt (bergon mintabolt)
1148 Budapest Örs vezér tere 12 tel: 06-1-222 8140

Babaturik
Fény utcában, ott rengeteg babaholmi van, csak jól ki kell válogatni (a Mammuthoz, pontosabban a Fény utcai piachoz van közel a bejárata)
Szentkirályi utcában (a Rákóczi út felöli végén), ott kevesebb a babaholmi, de sok olyan van, ami nem használt, hanem bizományi eladásra van leadva az üzletben
Szabolcska utcában voltam (XI. kerület, a Fehérvári úti posta utáni első kis utca), ez a Ministars nevű üzlet, ahol nemcsak használt, hanem új rucik is vannak.
Ruhagaléria, Kálvin tértől az Ötpacsirta utca felé a bal oldalon a Bahia után.

Online bababoltok listáját is ideteszem, bár ezekkel nem éltem, de hátha valakinek hasznos:
Kékpanda - http://www.kekpanda.hu
Baby3 - http://baby03.uw.hu/shop/
Gyerekruha - http://www.gyerekruha.hu
Babaholmi - http://www.babaholmi.hu
Gyermekholmi - http://www.gyermekholmi.hu/
Leo - Zoo - http://www.babaruhazat.hu/