Az alábbi webhelyeket ajánlom, az előző, konkrét témákhoz kapcsolódó honlapokon kívül. Ha van még ötleted, szólj és felteszem szívesen.

További kismamás linkek találhatók a kismama.lap.hu oldalain.

Otthonszülős oldal, de szívből javaslom mindenkinek a tanfolyamaikat.

A Születés Hete Portál egy 2003 óta tartó rendezvény, a Születés Hetére való készülődés és annak eredményeiből való táplálkozás, illetőleg azok közreadása révén nemcsak egy, hanem évi ötvenkét héten át. A Születés Hete azonban, mint rendezvénysorozat, valóban az év egy megadott hetére fókuszál. Mindenesetre a weboldalon sok-sok infó, adat, jótanács található.

Nézd meg Kriston Andrea weboldalát és kezdd el a gáttornát! Fontos szülés előtt és utána is!

Nandu azaz Noll Andrea weboldala igazán nagyszerű! Nem is fűzök hozzá sok kommentárt, nézd meg!

A netes házipatika is sok segítséget ad, sokminden megrendelhető ezen keresztül.

A családinet információs lapon főleg a tanácsadókat vettem igénybe és a gyás, gyes és gyed problémakört tanulmányoztam, de vannak itt érdekességek a 9 hónapról és a gyereknevelésről is.

A babanet is egy sokoldalú honlap, börzefigyelővel, gyerekbarát szálláshelyekkel stb. Egy kedves kolléganőm ajánlotta az oldalt és nekem is "bejött".

A jógaszülés érdekes alternatíva lehet.

A babaúszáról ezen a helyen lehet több infót találni.

A varrás egyik legjobb és klasszul frissülő honlapja. Javaslom a magazinban a bébisarok tanulmányozását, illetve az ötletbörze részt. Persze a tanfolyamukat is csak ajánlhatom. Én kipróbáltam és azok után, hogy korábban majdhogynem a nadrágfelvarrás is gondot okozott, most éppen ruhácskákat készítek...