Tulajdonképpen kezdhetnénk ott, hogy hol és mikor születtünk, de talán egyszerűbb lesz, ha az ismerkedéssel indulunk. Nos, 1998 őszén a Műegyetemen találkoztunk először. Én (Olga) kertészállásbörzét szerveztem. Technikai problémáim adódtak, így a szomszed diákszervezetben próbáltam segítséget kérni. András ugyanis BEST-ezett , én meg IAESTE-tem. Nos így ismertük meg egymást. Aztán két évig a Fehérvári úton, majd ismét két évig az Alvinci utcaban laktunk együtt. A négy év alatt sokminden történt, ami egyre csak közelebb hozott minket egymáshoz. 2001. december 31-én megkérte a kezem. Elhatároztuk, hogy Válban építkezünk, ahol a szüleim laknak. Sőt, már oda is költöztünk, egyelőre anyuékhoz. A telkünkön most akácok és vadrózsák nőnek, de hamarosan egy meseszép házikót építünk.
Közben András a BME-m informatikus lett 2000-ben, jelenleg a Mimózánál dolgozik. Én idén végeztem a SZIE-n tájépítészként. Nos dióhéjban ennyit rólunk.
Amenyiben úgy gondolod kedves olvasó, hogy szeretnél vmit közzétenni rólunk pl. fényképet vagy szöveget, úgy írj nekünk levelet!